Burçlar

İkizler Burcu Özellikleri

21 Mayıs - 21 Haziran


Grup : Hava

Uğurlu günü : Çarşamba

Uğurlu sayı : 5

Uğurlu taşı : Akik ve İnci

Uğurlu renkleri : Sarı, grimavi, açık mavi

Uğurlu çiçekleri : Mimoza, çiğdem, zerren

Uğurlu kokuları : Gardenya, yasemin, sümbül

Uğurlu müzik : Modern batı müziği ve çok hareketli parçalar

En bilirgin özelliği : Seziş

En büyük emeli : Yazarlık

En büyük hatası : Gevezelik

En büyük arzusu : Edebiyat alanında isim yapmak
İkizler burcu çabuk düşüncelerine uygun hızlı hareket ederler. Ayni anda birden fazla işi  yapabilirler. Onların kavrayamayacakları  iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile bilinirler. Bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür. Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda 180 derece dönüp, aniden mutsuz olabilirler.

Arkadaşları tarafından sürekli yanlış anlaşılabilirler. Herhangi bir konuda bilgileri olmasa bile, bunu çok iyi gizlemeyi başarırlar. Kulaktan dolma duydukları bilgileri öyle ustaca anlatırlar ki, dinleyenler onları o işin uzmanı sanırlar. Pratiklikleriyle çekici ve akıllıdırlar. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Düşünüyorum' dur. Fakat, bu düşünceleri hep yeni arayışlara doğru yönelmiştir. Bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları sıkar ve yorar.

Kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve incelikleri ile yaşamı zevkli, heyecanlı kılarlarken, eğitimsiz olanlar da yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler. Kendi paralarına karşı tutumlu davranmalarına karşın, başkalarının paralarını kolayca harcayabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder