Burçlar

Boğa Burcu Özellikleri

21 Nisan - 20 Mayıs


Grup : Toprak

Uğurlu günü : Cuma

Uğurlu sayı : 6

Uğurlu taşı : Zümrüt

Uğurlu renkleri : Pembe, açık mavi, krem

Uğurlu çiçekleri : Kırmızı gül, pembe karanfil

Uğurlu kokuları : Karanfil, müge, elma çiçeği

Uğurlu müzik : Senfoniler

En bilirgin özelliği : Dayanıklılık

En büyük emeli : Ün

En büyük hatası : İnat

En büyük arzusu : Büyük servet

Boğa burcu insanları amaçları doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme kabiliyetlerinin yanında maddecilikleri ile bilinirler. SAHİP olma onların yaşam gerçekleridir.

Bireysel ilişkiler konusunda son derece güvenilir olan Boğa'lar, insanlara yardım etmekten zevk alırlar. Hayatları boyunca güven ve huzur ararlar  bu yüzden kendilerini kolay kolay riske atmazlar. Hedefledikleri işler konusunda gösterdikleri sabır, bazen diğer kişileri çatlatacak kadar büyük olabilir.

Bütün bunlara rağmen çevresi tarafından aranılan, sıcakkanlı insanlardır. Sürekli somut konularla uğraşmayı severler, doğada bulunan olaylardan örneklemelerle işlerini başarılı bir şekilde yürütürler.

Bu yüzden ruhsal olarak da doyumlu kişilerdir. Olayları organize ederlerken rahatlıklarını ön planda tutarlar ve kendilerinin zevklerine uygun olmasına dikkat ederler. Yaşamdaki isteklerini elde ettikleri zaman, hiçbir koşul onları başka yönlere çekemez. Parayı rahata ulaşmak için amaç değil bir araç olarak görürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder