Burçlar

Balık Burcu Özellikleri

20 Şubat - 20 Mart

Grup : Su

Uğurlu günü : Perşembe

Uğurlu sayısı : 7

Uğurlu taşı : Akvamarin

Uğurlu renkleri : Deniz mavisi, yeşilimsi mavi, gümüş

Uğurlu çiçekleri : İnci çiçeği, beyaz gül, zambak

Uğurlu kokuları : Kiraz çiçeği, zambak, limon çiçeği

Uğurlu müzik : Yatıştırıcı hafif müzik

En bilirgin özelliği : Merhamet

En büyük emeli : Rahat

En büyük hatası : Kendinizi kötülemeniz

En büyük arzusu : Dünyayı dolaşmak

Duygusal yapıları çevreye kendisini gösterir. Sanata yönelik bir burç oldukları için bir çok sanatçının balık burcu özellikleri güçlüdür.Arkadaşlık hislerine çok fazla önem verdikleri için, hayatlarında yapılan hataları affetmezler. Etrafının çabuk etkisinde kalırlar. Hayatta başarılı olmak için motivasyona ihtiyaçları vardır.

Mistik yanları çok fazladır. Hissetme duyuları güçlüdür. Bilmeyi ve öğrenmeyi seven bu kişiler hayat boyunca her şeyi merak ederler. Hatalardan ders almasını beceremezler. Aynı hataları birkaç kez tekrarladıkları görülmüştür. Alışkanlıklarına bağlı olduğu içinde bulundukları şartları kolay değiştirmekten hoşlanmazlar.

Çok çabuk karamsarlaşabilen bu kişilerle hayat hem zevkli hem de zordur. Duygu ve mantık arasında doğru dengeyi tutturabilirlerse, hayat onlar için mükemmel olur. Fakat ne yazık ki, her zaman aynı ölçüyü tutturamazlar. Toplum ilişkilerine önem verseler de, kuşkucu yapıları yüzünden olaylara uzak kalabilirler.

Sürekli haklarında konuşuluyormuş hissine kapılıp, karamsar ve huzursuz olabilirler. Politika konusunda duyarlı fakat etkileşime hazır oldukları için de zaman zaman hata yapabilirler. Aile bağları güçlü ve sevdiklerine bağlı olan bu kişilerle anlaşmak her zaman kolay değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder